AutoGPS 2 je nejnovější aplikace pro správu vozového parku, která přináší mnoho nových funkcí a vylepšení oproti původní verzi aplikace. Nové AutoGPS 2 vám poskytne neustálý přehled o vašich vozidlech, ať jste kdekoliv! Vaše prostředky tak máte neustále „v kapse“!

Jednou z hlavních novinek je funkce hlídání polohy. Zaparkujte vozidlo, zamkněte polohu jednotky GPS trackeru pomocí aplikace a pokud se začne pohybovat bez vašeho vědomí, AutoGPS 2 vás okamžitě upozorní na možný pokus o krádež. Další skvělou funkcí je možnost personalizace sledovaných vozidel pomocí vlastních ikon nebo fotografií, což usnadňuje jejich snadnou identifikaci.

AutoGPS 2 také nabízí předávací protokol, který zaznamenává všechny poruchy (uživatelsky zadané) a stav tachometru, či nádrže, při předávání vozidla dalšímu řidiči.  Tlačítko „Real Time“ umožňuje sledovat polohu všech vašich vozidel na jedné mapě nebo detailněji sledovat jedno jediné vozidlo – záleží na vašich potřebách!

Nový design aplikace je moderní a intuitivní, což zajišťuje snadné ovládání na zařízeních s Androidem i iOS. Jednotky v autech dokáží dokonce monitorovat teplotu uvnitř vozidla a tyto informace okamžitě poslat do aplikace, což se hodí nejen v horkých dnech! Technici a administrátoři zároveň mohou snadno konfigurovat jednotlivé jednotky přímo z mobilu.

Klíčové funkce AutoGPS 2:

  • Výpis jednotek a jejich stavů
  • Push notifikace
  • Real-time sledování a mapa
  • Kalendář a výpis jízd
  • Grafy rychlosti a nadmořské výšky
  • Sledování spotřeby paliva a stylu jízdy
  • Navigace k jednotce a potvrzení servisů
  • StreetView a SMS lokalizace

AutoGPS 2 není jen o vozidlech. Nabízí komplexní přehled o vašem vozovém parku a umožňuje sledovat i stavební stroje, lodě nebo dokonce osoby. Pro pokročilé monitorování přepravy cenných zásilek můžete využít náš systém TEMS a jednotku SmartBox. Pro plánování servisních výjezdů systém Routeplan.

Stáhněte si AutoGPS 2 ještě dnes a mějte své vozidla pod kontrolou kdykoliv a kdekoliv. Pokud máte jakékoliv připomínky nebo dotazy, neváhejte nás kontaktovat – neustále pracujeme na zlepšování aplikace, aby byla pro vás i vaše potřeby co nejlepší!